Kurser

Kurser

Team Coaching Nordic erbjuder  skräddarsydda kurser och seminarier. Jag arbetar med väl beprövade metoder som har sin grund i beteendevetenskaplig forskning. Kurserna bygger på processbaserat lärande och aktivt deltagande. Deltagarna får tillgång till konkreta verktyg som kan tillämpas direkt. Seminarierna kan utformas som korta inspirationsföreläsningar eller som hel- eller halvdagsseminarier, allt utifrån målgrupp och behov.

 • Kapitalisera på dina styrkor och navigera runt dina svagheter
  Vi vänder upp och ner på invanda begrepp och visar hur du som ledare och medarbetare blir en vinnare genom att hitta dina styrkor. Du får även lära dig att navigera runt dina svagheter och hur du inspirerar dina medarbetare att göra samma sak.
 • Ett coachande förhållningssätt
  Kursen vänder sig till ledare och chefer på alla nivåer. Lär dig att använda ett coachande förhållningssättet och bidra till att medarbetarna blir mer engagerade och dedikerade till sina uppgifter.
 • En vinnande vardag – Out of the box
  Befinner du dig i eller utanför boxen? Hur betraktar du människor i din närhet? Är de verktyg, hinder, ointressanta för dig?Eller ser du dem som spännande individer som vill och kan bidra?
 • Tolkningsfri kommunikation
  Att kommunicera är viktigt i alla relationer. Vi vill alla nå fram till kollegor, kunder, partners och vänner, men hur? Är det möjligt att skapa relationer där acceptans och förståelse är viktigare än att tycka lika, där ni kan skapa allianser för att nå ett gemensamt mål utan att vara helt överens om alla detaljer?
 • Kursen vänder sig till medarbetare på alla nivåer. Målet är att undvika missförstånd och få saker och ting att hända. Kort sagt … att skapa resultat, arbetsglädje och energi.

 • Wow – i dag ska jag gå till jobbet! 
  Kursen vänder sig till alla som vill känna så. Är det möjligt? Alltid? Jag säger Ja! Amplituden på wowet kan variera med dagsformen. Men det kan definitivt finnas där. Jag visar hur ni skapar både arbetsglädje och ökade resultat genom att öka förståelsen för vad ni behöver för att trivas. Vi tittar på strukturer för effektiva möten, konstruktiva arbetsformer, nya sätt att jobba mot satta mål. Ni hittar nycklarna till wow-tänkandet.
   
 • Kursen vänder sig till företag och organisationer som vill ha engagerade medarbetare och nöjda kunder. Ni når era mål, ni skapar arbetsglädje och undviker destruktiva konflikter. Sjukfrånvaron minskar och ni slipper arbeta med ”besvärliga människor”. Effektiviteten ökar och ni ”wow:ar” era kunder, medarbetare, chefer och varandra. 

Kontakta mig

Om du har frågor eller funderingar, kontakta mig. Jag svarar inom kort.